• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Wereldwijde verzending! ♥
  100% Echt Haar! ♥
  Haar extensions, haarstukken en nog veel meer! ♥

  Beauty By Echika Het Ultieme Hair Extension Handboek

  Productomschrijving

  Zoals jullie misschien al hadden meegekregen, komt er op de kappersopleiding (Noorderpoort) in Groningen een officieel keuze vak Hair Extensions. Echika is gevraagd om hier haar passie en methodes te delen en zorgt samen met school dat er vanaf het nieuwe schooljaar het keuze vak gevolgd kan worden. Hierbij hoort natuurlijk een werkboek. Maar in plaats van een simpel werkboek, hebben we besloten een officieel boek op de markt te brengen met alle ins en outs over ons prachtige vak.

  Met dit boek, is het niet langer nodig om dure dag cursussen te volgen. Van de voorgeschiedenis, de productie van extensions en haarstukken, plaatsing van alle methodes, kleurbepalen, fotografie, tips & tricks en verzorging tot aan alle business tips die je bedrijf helpen groeien worden in het boek haarfijn uitgelegd. Samen met onze schrijfster Marsha, gaat Echika de hele zomer knallen om het boek te finetunen zodat niet alleen de studenten van Noorderpoort, maar iedereen het ultieme hair extension handboek kan gebruiken. 

  Ben je nieuw in het vak, gewoon nieuwsgierig of wil je alles weten en leren over de haar industrie zodat je de beste service aan je klanten kan geven? Dan is dit boek perfect voor jou. 

  Pre-order hem nu! 

  Op de hoogte blijven van het process? Klik hier.

  Heel veel lees en leer plezier! 

   

   

  ISBN: 9789090363110

  Auteur: Echika Hagedoorn-Struik 

  Redacteur: Marsha Peters

  Illustrator: George Adegite

  Previously viewed

  Beauty By Echika Het Ultieme Hair Extension Handboek
  Het Ultieme Hair Extension Handboek
  Op voorraad

  Deliverytime

  €99,95 Incl. BTW
    Toevoegen
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »